Geen categorie Overig

Geen pijn meer dankzij een schaamlipcorrectie

Als moeder van twee jonge kinderen is het elke dag hollen of stilstaan, hoewel het de laatste tijd alleen maar hollen is. Mijn man heeft een drukke baan en die is de hele dag van huis, dus de zorg van de kinderen ligt vooral bij mij. Natuurlijk hou ik veel van mijn kinderen en doe alles voor ze, maar wil niet zeggen dat ik niet blij ben als ze ’s avonds op bed liggen, dan heb ik mijn rust momentje. Het is me de laatste tijd wel opgevallen dat ik steeds meer pijn in mijn schaamstreek heb, vooral tijdens het vrijen, maar tegenwoordig begint het ook bij het fietsen als ik met de kinderen even naar de winkel wil om boodschappen te doen. Vroeger had ik ook wel deze klachten, maar niet zo heftig als nu, en toen werd er al over een schaamlipcorrectie gesproken. Ik heb dit altijd vooruit geschoven, ik en operaties, moest er niet aan denken. Maar de klachten zijn nu zo heftig dat ik er niet meer onderuit kan. Via de huisarts ben ik bij kliniek Veldhoven terecht gekomen, hier heb ik een eerste consult gehad en zo kreeg ik te horen wat ze precies tijdens de ingreep van de schaamlipcorrectie gingen doen.  schaamlipcorrb

Pijnvrij

Wat ben ik blij dat ik deze ingreep heb laten doen, ik heb geen pijn meer en kan weer rustig fietsen. Ook het vrijen is meteen fijner geworden. Dankzij de ingreep bij kliniek Veldhoven hebben mijn man en ik weer plezier in het bedrijven van de liefde. schaamlip