Lifestyle

Een speeddate via Drankjedoen? maakt het daten weer leuk

Als je op zoek bent naar een leuke date, dan moet je vaak eerst flink wat mindere dates door. De persoon waar je een leuke klik mee hebt vind je natuurlijk niet zomaar. Als je al wat ouder bent en ook beschikt over een uitgewerkt karakter, dan wordt het aantal potentiele partners uiteraard ook kleiner. Als je jong bent en gewoon voor de fun aan het daten bent zonder dat je daar serieuze aspiraties aan verbindt, dan heb je waarschijnlijk ook hele andere eisen. Je bent dan misschien nog iets meer gericht op het uiterlijk. Wetende dat het toch niet jaren zal duren, zijn bepaalde gebreken ook minder erg. Maar als je wel serieus op zoek bent, dan ziet het er natuurlijk heel anders uit. Je wordt dan logischerwijs een stukje kritischer. Je kunt
niet alles in een date ontdekken en toch is 1 date vaak genoeg om te beseffen
dat het niets gaat worden. Dat is vaak bij het begin al duidelijk. De potentiele dates hebben juist meer tijd nodig. Helemaal als het de eerste keer ontzettend leuk en gezellig is, dan heb je meer dates nodig om te ontdekken of dat iets duurzaams is of dat het enkel een toevallige momentopname was. Om te voorkomen dat je te veel en te lang zit opgescheept met dates waarvan je eigenlijk meteen al weet dat het niks wordt, kun je gebruik maken van het speeddate format. Via een speeddate kun je direct in een paar minuten tijd kijken of er een klik of potentiele klik is tussen jou en je date. Als dat niet zo is, dan kun je meteen verder. Daardoor zit je maar 2 minuten vast aan iemand waar je niet lekker mee klikt. Mocht het wel klikken, dan kun je bij de speeddate van drankjedoen? kiezen voor een verlenging van de speeddate. Daardoor kun je nog even wat langer door en als dat positieve gevoel blijft, dan kun je een afspraak maken om een echt drankje te gaan doen. Je weet dan in ieder geval dat je een klik hebt en dat er potentie is. De speeddate voorkomt dus dat je te snel met iemand op date gaat en het voorkomt ook dat je te lang blijft chatten op een datingapp. Een speeddate van drankjedoen? is wat dat betreft heel recht door zee. Je hebt de speeddate, je ontdekt of het leuk is en kunt daarna meteen verder kijken of die klik een langer samen zijn overleeft. Op deze wijze kun je het koren van het kaf scheiden en voorkom je dat je dates hebt die sowieso niet leuk zijn.

Kijk snel op de site voor meer informatie over de speeddate

Als je meer wilt weten over de speeddate bij drankjedoen?, dan kun je terecht op de website van drankjedoen.nl. Hier lees je meer over de opzet van de speeddates en hoe het allemaal in zijn werk gaat.

De voordelen van daten bij drankjedoen?

Als je kiest voor een date via drankjedoen?, dan profiteer je in ieder geval van de volgende voordelen:

  • Nooit meer swipen
  • Gratis videodate events
  • Leuke matches door ratingsysteem