Wonen

Zeer nauwkeurig werk, lasersnijden

Als je het over nauwkeurig werk hebt, dan is dat wel lasersnijden. Tot op de tiende millimeter worden de producten nauwkeurig gesneden. De medewerkers van Piant leveren altijd zeer mooi werk af. Precies zoals jij het wilt hebben. Zelf ben ik hier al meerdere keren heen geweest om een ontwerp te laten maken. Materialen van hout, plastic, metaal en steen, het maakt niet uit, met al deze materialen kunnen de medewerkers de mooist voorwerpen maken. 

Voor mijn computer was ik al een tijd op zoek naar een praktische standaard. Helaas was het mij nog niet gelukt om deze in een winkel te kopen. Via het internet kwam ik op de site van Piant terecht en zag daar een optie voor mijn computer. Eerst maar eens een tekening laten maken, voordat er werkelijk een standaard kan worden gesneden.  

Wat een mooie standaard

Wat ben ik blij dat ik de mogelijkheden van lasersnijden heb ontdekt. Nu heb ik een bijzonder mooie standaard voor mijn computer laten maken en deze is zeer uniek. In geen enkele winkel kan je deze kopen, misschien heb ik wel een markt uitgevonden voor deze standaards. 

Natuurlijk kan je hier bij Piant voor nog veel meer zaken terecht, zoals;

  • grafische afwerking van drukwerk
  • laserstansen
  • perforeren
  • schuim snijden
  • slitten
  • stansen

En zo kan ik nog wel even doorgaan met het opnoemen van de diensten die zij hier leveren. Mocht je willen weten hoeveel een opdracht gaat kosten, vul dan het offerte formulier op hun site in en binnen een korte periode krijg je hier antwoord op.