Geen categorie Overig

Windscreen voor een fijn gesprek

 Ik ging met een vriend afspreken waar een aantal moeilijke gebeurtenissen plaats hadden gevonden. Ik wist eigenlijk niet zeker of we nou ruzie hadden of niet en ik vond het ook best spannend, na een lange tijd gingen we weer afspreken. De zon scheen, maar het waaide nog best wel, waardoor hij voorstelden om op een windscherm terras te gaan zitten. Dit vond ik wel goed, want ik zat laatst nog toevallig op een windscreen terras en dit vond ik echt heerlijk aangenaam, ik wist dus zeker dat we in ieder geval in een fijne sfeer gingen zitten. Het gesprek ging in het begin wat ongemakkelijk, maar dit veranderde al gauw toen er koffie om viel, typisch iets voor mij, waardoor we moesten lachen en het al wat gemoedelijker werd. Daarna hebben we best een heftig gesprek gehad, maar wel goed, we leerde elkaar echt begrijpen en dit vond ik heel fijn, eindelijk snapte ik wat er allemaal gebeurd was tussen ons en hoe hij het had ervaren. We zijn dan ook zeker weer vrienden en hebben alle twee besloten om vaker af te spreken, ik besef nu ook pas hoe erg ik hem gemist heb.