Geen categorie Tuin

Wiet stekken is makkelijk

Wiet stekken is makkelijk

Ik doe al jaren wiet stekken, mensen denken dat het moeilijk is, maar het is zo makkelijk. Je hoeft alleen maar het topje van de wiet plant te stekken. Meer hoef je niet te doen en de wiet plant kan weer opnieuw groeien. Wiet stekken is simpel werk, maar je word er goed voor betaald. Ik doe het als bijbaantje en in de vakantie. Ik verdien er erg veel aan, maar dat komt ook omdat ik er al een tijdje werk. Ik vind het werk makkelijk en ik vind het ook niet erg om te doen. Wat wel minder is aan wiet stekken, is dat je na een dag werken, helemaal naar wiet stinkt. Ik heb daarom ook een pas gekregen waarop staat dat ik werk bij wiet en dat ik wiet stekken doe. Ik ben al heel vaak aangehouden, omdat ik zo erg naar wiet stink. Gelukkig ben ik het al gewent en doe ik wiet stekken nu al vier jaar. Zoals ik al zei vind ik het niet erg om te doen, het is eerder een ervaring meer. Ook voor een bijbaantje is wiet stekken best leuk om te doen. Een makkelijker bijbaantje is er bijna niet dan wiet stekken. Iedereen zou wiet stekken ook kunnen, het is makkelijk, je baas hoeft niet veel uit te leggen, want als je wiet stekken niet begrijpt, let je echt niet op.