Geen categorie Zakelijk

Werken in de framebouw

Werken in de framebouw

Ik werk sinds mijn 16e in de framebouw. Ik ben via een vriend in deze branche gekomen, ook nooit gedacht dat dit mijn baan zouden worden voor een hele lange tijd. Ik wilde eerst altijd politie worden, maar omdat het tegenwoordig zo gevaarlijk is om politie te zijn, wilde ik toch maar geen politie meer worden en was ik blij dat ik deze baan had bij de framebouw. Ik ben ook wel naast mijn werk een opleiding aan het volgen, toch wil ik ook nog ooit wel een keer ander werk doen. In de framebouw is het wel leuk en ik heb ook echt leuke collega’s, maar ik doe dit al sinds mijn jeugd en ik wil ook andere soorten werk ervaren. Ik weet ook nog steeds niet wat ik dan precies zou willen doen na de framebouw, daarom doe ik aan avondschool en ik heb onderhand al drie verschillende diploma’s op mijn naam staan. Ik heb dus keuze zat om na de framebouw te doen. Als ik deze opleiding af heb, stop ik met de avondschool en ga ik eerst nog wat sparen. Dan kan ik altijd kijken of ik nog iets anders zou willen doen en kijken of ik dat ook net zo leuk vind als de framebouw. Misschien vind ik een andere baan wel leuker dan de framebouw, maar het kan natuurlijk ook tegenvallen.