Auto Geen categorie

Wat een verschil nu wij et de Schiphol taxi zijn gegaan

Wat een verschil nu wij et de Schiphol taxi zijn gegaan

Ik ben net terug met mijn man van onze huwelijksreis. Wat is de tijd toch voorbij geloven en was was alles toch heerlijk! Nu denk ik echt terug aan alle voorbereidingen en de dag zelf. Na twee dagen stond de Schipholtaxi voor de deur om ons naar het vliegveld te brengen waarna wij konden vertrekken naar de zon. Het is allemaal zo prettig verlopen en ook de luxe van de Schipholtaxi die eigenlijk helemaal niet prijzig was als ik altijd had gedacht. Natuurlijk hebben mijn man en ik wel eens eerder gevlogen en hiervoor namen wij vaak te trein. Maar dat ik echt een stress altijd. Met onze eigen auto wilde wij niet gaan omdat wij geen torenhoge parkeerkosten wilde betalen. Maar nu het ging om een ontspannen huwelijksreis moet dit natuurlijk tip top worden verzorgt en daarom hebben wij gebruik gemaakt van de Schipholtaxi. En toen wij instapte vol spanning en hoge verwachting van onze vakantie. Bedachten wij ons al snel wat een wereld van verschil dit is in vergelijking met de treinreis. En daarom zullen wij zeker voor een volgende vakantie vast en zeker maken van de taxiservice van taxivanderborgt.nl. Schiphol taxi http://www.taxivanderborgt.nl/schipholtaxi/