Geen categorie Internet

Voor alle moeders: hoe maak je een website?

Voor alle moeders: hoe maak je een website?

Ik ben vrij ondernemend en hoe dat gekomen is mag een wonder heten, want ik heb het absoluut niet van huis uit meegekregen. Mijn ouders zijn beiden ambtenaar bij de overheid en hebben geen greintje ondernemerszin in de geest. Althans, dat dacht ik. Tot voor kort was ik altijd de ondernemende van het stel, maar daar begin ik op terug te komen. Mijn moeder maakt al sinds mensenheugenis knuffels, van die zelfgehaakte. Vroeger hadden mijn zus en ik er wel tientallen van rondslingeren en tegenwoordig maakt ze ze voor onze vriendinnen die zwanger zijn. Ineens bedacht ze dat er wel een markt in zat, nadat ze daar door een vriendin op was gewezen. Dus stond ze ineens voor m’n neus met de vraag: hoe maak je een website? Compleet uit het veld geslagen snapte ik eerst niet waar dit vandaan kwam, maar later werd ook ik enthousiast en struinden we samen het internet af. Ik had goede ervaringen met Hostnet en heb haar dat aangeraden. In principe kan ze alles zelf af, het programma is namelijk ontzettend simpel en gebruiksvriendelijk, maar ik help haar met mooie foto’s voor de website maken en dergelijke. Erg leuk dat het ondernemende zich ook bij haar nu uit! eigen site maken