Diensten Geen categorie

Verrassend genoeg is je huis verkopen zonder makelaar echt een heel goede optie

Verrassend genoeg is je huis verkopen zonder makelaar echt een heel goede optie

Mensen vroegen me op een gegeven moment waarom ik niet anders ging handelen, me op een andere markt ging richten. Een van mijn vrienden kwam met een wel heel nuttige tip waar ik veel aan blijk te hebben gehad, namelijk je huis verkopen zonder makelaar. Eerst klinkt het misschien een beetje raar aangezien we er hier in Nederland zo automatisch vanuit gaan dat dit de manier is om het te doen, dat we niet meer zien dat er een heel arsenaal aan andere opties is. En je huis verkopen zonder makelaar is daarvan zeer zeker de aantrekkelijkste, een die ik je echt zou aanraden. Wij hebben het geprobeerd hoor, met een makelaar – en het huis heeft ruim twee jaar op de markt gestaan zonder dat er iets gebeurde, zonder dat we het kwijt raakten. Nu hebben we het echter verkocht aan een investeerder, die het op de eigen beurt weer gaat verkopen of verhuren aan een ander gezin. Ons scheelt dat echter zo enorm dat ik me nu zo opgelucht voel, en niet zonder reden. We hebben er een goede prijs aan overgehouden, konden het contract tekenen via onze eigen notaris en hebben het nettobedrag zonder verrassingen ontvangen.