Geen categorie Zakelijk

Vergaderlocaties voor persconferentie

Vergaderlocaties voor persconferentie

Mijn vriend was eindelijk gestopt met zijn baan en ik dacht dat we wat meer vrije tijd voor elkaar zouden hebben, eindelijk. Maar na een maand op de bank zitten, de rust te pakken en met mij leuke dingen te ondernemen, vond hij het alweer best. Dit is echt een jongen die niet stil kan zitten. Inmiddels is hij al lang weer begonnen een eigen onderneming op te zetten en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van zijn kunnen en zijn inzet bovendien. Het mag dan zo zijn dat hij minder tijd heeft voor mij, ik zie wel dat hij gelukkig is. Omdat mijn vriend nationaal bekend is, besloot hij dat uit te buiten in de promotie voor zijn nieuwe bedrijf en een algemene presentatie te geven, zeg maar een soort persconferentie. Ik oppperde dan wel de vergaderlocaties die geschikt leken uit te zoeken voor hem, zodat hij zich op zijn eigen projecten kon storten. Het was nog best een gedoe om de juiste vergaderlocaties te vinden en precies duidelijk te maken wat nou de bedoeling was, maar een van de vergaderlocaties begreep direct waar ik op doelde en kwamen met heel gedegen voorstellen. Ik was gelijk geintrigeerd en heb het geboekt voor mijn vriend!