Geen categorie Uncategorized

Van mijn collega’s ontving ik fruitmanden

Soms is het krijgen van extra support van je omgeving echt heel belangrijk. Zulks overkwam mij toen ik me laatst plots in het ziekenhuis bevond, nadat ik was aangereden op de fiets. Ik werd door een auto geschept die mij niet had zien aankomen en zodoende ben ik op de voorkap beland, iets waar ik natuurlijk erg van schrok. Het viel allemaal uiteindelijk nog wel mee met de schade, want ik heb enkele breuken opgelopen maar verder lijkt er niets ernstigs aan de hand te zijn, ik heb dus nog echt geluk gehad. Het is vooral het idee dat er veel ernstiger dingen hadden kunnen gebeuren die de angst me om het hart hebben doen nestelen. Je houdt er ook echt positieve dingen aan over, dat moet ik echt kwijt. Zo is me opgevallen wat een support ik van vrienden, familie en ook collega’s kreeg. Zo kreeg ik wel vier fruitmanden van verschillende groepen, wat ik echt super lief vond. Mijn collega’s bijvoorbeeld, zowel van mijn reguliere werk als mijn vrijwilligerswerk hadden uitgebreide fruitmanden opgestuurd naar me, waar ik echt heerlijk van heb gesmuld – en natuurlijk ook een beetje uitgedeeld aan de mensen die hier op visite kwamen.