Geen categorie Wonen

Tevreden over rolluiken Nijmegen

Tevreden over rolluiken Nijmegen

We hebben onze rolluiken in Nijmegen gekocht. We wilden goede rolluiken die alles verduisteren en ook nog eens enorm inbraak veilig was. Er is namelijk bij ons ingebroken laatst en dit heeft wel onze ogen geopend, ik vond het verschrikkelijk en wil niet dat er ooit nog zoiets gebeurd. De rolluiken Nijmegen hebben we voor een goede prijs kunnen krijgen, bij ook een goed bedrijf. We hadden namelijk een beetje zitten rond surfen op internet en zo kwamen we bij deze rolluiken Nijmegen uit. Ze hebben ook geholpen met het bevestigen en de rolluiken staan nu erg goed. Wanneer het donker word doen we ze automatisch dicht, het maakt dan toch niet uit. Ook blijft het in de zomer heel erg koel, wat al helemaal ideaal is. Vooral voor mijn moeder, die is oud en heeft altijd erg last van de hitte. Dit hoeft niet meer wanneer de rolluiken dicht gaan. Ik ben wel tevreden over ons huis, het wordt steeds mooier en ik voel mij er ook sneller thuis. Nu de kinderen weg zijn hebben we de boel echt weer opgeknapt en daar ben ik zeer tevreden over.