Geen categorie Medisch

Tattoo verwijderen met een laser

tattooToen ik een heel stuk jonger was heb ik een heel groot tribal design op mijn rug en schouders laten tatoeëren. Omdat ik wat ouder begin te worden merk ik wel dat ik het helemaal niet meer mooi vind en dat ik er eigenlijk vanaf wil. Op mijn werk kan ik ook gen korte mouw meer dragen, omdat je dit dan heel goed ziet. Het leek mij wel een goed moment om op zoek te gaan naar een manier om de tattoo te laten verwijderen.

Met een laser

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “tattoo verwijderen“. Al snel kwam ik terecht op websites waar werd uitgelegd op welke manier je een tattoo kon laten verwijderen. Het leek mij een goed idee om de tattoo te laten verwijderen door een laser. De laser zorgt er namelijk voor dat door een lichtstraal de inkt deeltjes zo klein worden gemaakt dat deze afgevoerd worden door het lichaam zelf.

logo kliniek veldhovenOp de website van Kliniek Veldhoven last ik dat zij “tattoo verwijderen” doen doormiddel van die laser. Om deze reden heb ik direct gebeld voor een afspraak. Tijdens de afspraak is er naar mijn tattoo gekeken. De tattoo is redelijk groot en daarom zijn er veel behandelingen nodig om het zo onzichtbaar mogelijk te maken.

De eerste behandeling beviel mij goed ondanks dat het pijn deed. Na een aantal dagen merkte ik dat de tattoo een heel stuk valer was geworden. Binnenkort ga ik weer terug en hopelijk ben ik aan het einde van de behandelingen af van mijn jeugdzonde!