Geen categorie Overig

Strooizout kopen voor anti kraak terreinen

Strooizout kopen voor anti kraak terreinen

Strooizout kopen; erg handig om hier nu al mee bezig te gaan. Als beheerder van een anti kraak omgeving wil ik het beste voor de bewoners. Vorig jaar was het ijs erg heftig en de gladheid enorm. Een deel van mijn bewoners wonen op een oude leger kazerne, er komen dus weinig auto’s daar en de gladheid wordt met de dag erger. Gelukkig had ik nog wat strooizout liggen en kon ik het meeste weg halen, als nog was het nog wel gevaarlijk en konden er ongelukken gebeuren als je niet goed oplet. Omdat ik nu meerdere omgevingen heb waar geen auto’s kunnen komen ben ik nu bezig met strooizout kopen, ik wil genoeg hebben om iedereen veiligheid te geven. Via een website kan je nu al strooizout kopen, zo heb je in ieder geval genoeg als de winter aan breekt. De bewoners zijn erg blij dat ik dit voor ze doe, ik vind het ook belangrijk om de leefomstandigheden zo goed mogelijk te maken, anders wordt het al gauw niks en het zou zonde zijn als er een ongeluk gebeurt om jou terrein, ik moet er niet aan denken.