Geen categorie Techniek

Stellingen RVS slijpen

Stellingen RVS slijpen

Ik heb een vriend en die is nu met een architect zijn eigen huis aan het bouwen, daar voor heeft hij het hele ontwerp uitgewerkt met de architect. Nu eerst moeten ze de vloer oppervlakte bepalen en storten met beton. Nu zijn ze allemaal RVS constructies aan het maken, eerst moesten ze speciaal alle RVS slijpen om het een bepaalde coating te geven die geschikt is voor de bouw. Nou toen hij mij dit allemaal vertelde over dat RVS slijpen kon ik al helemaal geen beeld meer krijgen hoe het er nu uit zou zien dus ben ik er naar toe gereden, toen pas snapte ik wat hij bedoelde met alles, nu gaan ze langs de RVS constructie de muren opbouwen. Ik ben benieuwd hoe het word want ik heb de stenen al gezien die hij daarvoor gaat gebruiken, dat ziet er apart uit. Ik kan niet wachten tot het af is, ik vind het erg bijzonder dat hij straks zijn eigen huis heeft die hij ook zelf ontworpen heeft, het word een groot huis, met klasse en stijl, daar weet hij wel veel van af. Ook zijn vorige huis was altijd heel mooi ingericht, heel strak, maar wel huiselijk.