Geen categorie Vervoer

Spinhoogwerker kon overal bij

Spinhoogwerker kon overal bij

We probeerde eerst een hoogwerker maar het lukte net niet om overal bij te komen, ik gaf dit door aan mijn leidinggevende, die een beetje baalde. Ik had hem namelijk eerder al gezegd dat we een spinhoogwerker moesten huren, maar hij dacht dat een hoogwerker ook wel voldeed. Dit was dus niet zo uiteindelijk! De spinhoogwerker is veel effectiever omdat je door de bewegingen echt bij alle plekken kan, ook is het makkelijker te bewegen. Ik vond het zelf ook vervelend omdat we een dag vertraging op liepen, maar dit werd al snel weer ingehaald toen we de spinhoogwerker uiteindelijk hadden, toen werkte ik razendsnel, mede omdat ik juist overal bij kon. Uiteindelijk hebben we het project twee dagen eerder afgerond en dit had ik echt niet verwacht, we hebben nog nooit zo’n voorsprong gehad, sterker nog, we kregen een dag vrij, wat in geen jaren meer gebeurd was. Ik wist uit schrik niet wat ik met mijn vrije dag moest doen. Gelukkig keerde dit snel om en ben ik heerlijk met mijn vrouw naar Duitsland geweest, even een dagje uit. Geluk was het, dat zij ook vrij was.