Cadeau's Geen categorie

Sommige kerstpakketten bevatten echt finesse

Sommige kerstpakketten bevatten echt finesse

 

Je kunt van kerstpakketten zeggen wat je wilt maar sommige slaan mijns inziens volkomen de plank mis terwijl andere het echt helemaal zijn. Eentje van die laatste categorie kerstpakketten ontving ik afgelopen winter van mijn werkgever. Die blijkt een feilloos gevoel voor klasse en stijl te hebben want bij het openen van het pakket slaakte ik een kreetje van verbazing – ik kreeg een fles bijzonder goede champagne in mijn pakket met daarin ook twee heel mooie glazen. Nog even overwoog ik het met oud en nieuw op te drinken maar dat vond ik eigenlijk best zonde. Meestal heb ik tegen de jaarwisseling zelf aan al een behoorlijke slok op en op deze manier zou ik helemaal niet kunnen genieten van de finesse en de kerstpakketten waar mijn werkgever zo haar best op heeft gedaan. Ik besloot ‘m dus te bewaren want een gelegenheid zou zich heus nog wel aandoen. Dat was een goede beslissing, zo bleek het afgelopen weekend. Mijn broer kwam bij me eten en deelde me het heuglijke nieuws mee dat zijn vriendin en hij over een poos een kindje verwachten, hij wordt voor het eerst vader en ik word dus voor het eerst tante. Als je het over een gelegenheid om te vieren hebt!