Cadeau's Geen categorie

Shisha pen helpt mijn vriend over het roken heen

Shisha pen helpt mijn vriend over het roken heen

Al een tijdje geeft mijn vriend aan dat hij graag wil stoppen met roken en ik probeer hem daairn te stimuleren. Ik ben zelf ook een jaar of wat geleden met het stoppen met roken en het heeft me zoveel goeds gedaan. Ik heb mijn conditie weer terug en kan bijvoorbeeld weer gewoon genieten van eten, want je proeft echt veel meer als je niet meer rookt. Dit zijn maar enkele voorbeelden, het fijnst is nog dat je rustig bent in je hoofd. Rokers denken altijd dat ze ontspannen met het roken van een sigaret, maar dat klopt dus echt niet. Voor mijn vriend heb ik onlangs de Shisha pen aangeschaft, dit is bij wijze van een sigaret een goed alternatief. Het lijkt namelijk op een sigaret en voelt ook zo als je rookt. De Shisha pen geeft licht als je er een hijsje van neemt en ook komt er damp uit de pen. Het voordeel van de Shisha pen is echter dat er geen troep in zit, die je bij de sigaretten wel treft, zoals nicotine en teer. Ik ben zelf ooit over het roken heen gekomen door de Shisha pen te roken, en raadde het mijn vriend daarom ook aan. Hij rookt nu al een week van de pen in plaats van een sigaret en daar ben ik heel blij om! www.shishapenbestellen.nl

shishapenbestellen-logo