Geen categorie Vakantie

Ruimte voor bezinning inbouwen dankzij de retraite van Serendipity Reizen

Ruimte voor bezinning inbouwen dankzij de retraite van Serendipity Reizen

Twee jaar geleden ging ik voor het eerst mee op een retraite met de organisatie Serendipity Reizen, die ik je van harte kan aanbevelen als je zelf ook op retraite wilt gaan. Zij bieden reizen aan door Andalusiƫ en onderscheiden hierin drie soorten retraites, namelijk de spirituele reis, de stiltereis en de alchemistenreis. Ik ben zelf erg onder de indruk van wat een retraite voor je kan betekenen en wat het ook voor de rest van je dagelijkse leven betekent. Sinds mijn eerste retraite sta ik vele malen bewuster in het leven, deels doordat ik tijdens de reis veel over mezelf te weten ben gekomen en deels doordat ik allerlei handigheidjes heb leren kennen om toch die staat van zen en van mindfulness in het dagelijkse leven te bereiken. Ik neem sindsdien ook steeds vaker een moment voor mijzelf, een moment van bezinning. Want dat is wat een retraite echt is, de ruimte voor bezinning inbouwen in je lijf en in je leven. Het heeft me echt veel goeds gedaan en ik kan dit anderen alleen maar aanraden, kies voor jezelf.