Cadeau's Geen categorie

Rituals kado voor overspannen collega

Rituals kado voor overspannen collega

Een collega van me is nu al een maand thuis, het is heel sneu maar ze heeft toch te hard gewerkt. Naast het werken was ze ook heel druk met haar huwelijk te redden en een ziek dochtertje. Dat is natuurlijk veel te veel, dat houd je niet vol hoor, niemand niet. We hebben met de collega’s een pot gemaakt voor een bedrag, en nu ben ik de verantwoordelijke geweest om een mooi kado te halen voor haar. Ik ben naar Rituals gegaan, ik wist niet of ze er van hield, maar wie houd er nou niet van Rituals. Ik heb een heel ontspannings pakket samen gesteld, met fijne geuren, kaarsen, douchegels en andere producten die ontspannen. Ik doe er dan ook een mooie kaart bij namens alle collega’s. Ik weet ook helemaal niet of ze daar op zit te wachten in zo’n situatie, maar het is toch juist fijn om te weten dat mensen aan je denken? Ik heb zelf nog nooit in zo’n moeilijke situatie gezeten, dat lijkt me juist wel prettig, alleen telefoontjes zou ik niet zo waarderen van iedereen. Dan moet je meestal elke keer het zelfde verhaal vertellen, dat is ook heel vermoeiend.