Geen categorie Tuin

Rekwisieten van de herfst verzameld op de Wicker tuintafels

Rekwisieten van de herfst verzameld op de Wicker tuintafels

Nu de herfst zijn intrede officieel heeft gedaan, merk ik om me heen dat iedereen daar zijn eigen idee├źn bij heeft. Sommige van de mensen die ik ken zien er als een berg tegenop dat het weer winter wordt, de zogenaamde dipjesmensen, zoals ik ze altijd maar liefkozend noem. Die hebben een bovengemiddelde behoefte aan zonlicht namelijk en nou ja, zoals we allemaal wel weten, is die er gewoon een stuk minder in de donkere dagen van het jaar. Ik daarentegen, ben uit een heel ander hout gesneden, ik hou namelijk onwijs van de herfst en de komst van de winter straks. Ik heb eigenlijk pas net nieuwe Wicker tuintafels aangeschaft, waarop ik nu allerlei rekwisieten van de herfst verzamel, mijn collectie is inmiddels al aardig uitgebreid. Op de Wicker tuintafels heb ik bijvoorbeeld kastanjes en eikels uitgestald gelegd, maar ook heb ik er bijzonder gekleurde blaadjes onder stenen vastgelegd opdat ik er altijd naar kan staren. Ik hou van dit seizoen, dat moge duidelijk zijn, en ben ervan overtuigd dat als andere mensen er ook meer bewust mee bezig zijn zoals ik, dat ze de herfst net zo zullen gaan waarderen.