Mode

Polo Ralph Lauren is Klassiek Casual

Bijna iedereen kent Polo Ralph Lauren wel, het merk dat werd opgericht door Ralph Lifshitz. Die later zijn achternaam liet veranderen in Lauren omdat hij altijd werd gepest. Ralph droomde altijd al van een eigen kledinglijn maar bijna niemand geloofde in zijn kunnen, dit terwijl al op jonge leeftijd dassen maakte en verkocht aan klasgenoten. Deze waren enorm populair. Iedereen weet al hoe dit verhaal is afgelopen, want Ralph Lauren is niet meer weg te denken uit de fashionindustrie. Het merk levert klassiek casual kleding voor man, vrouw en kind en is erg populair.

De kleding

Zoals ik in het stukje hierboven al schreef kun je de kleding van Polo Ralph Lauren beschrijven als klassiek casual. Het logo is te herkennen aan het paardje met de polo speler, deze is vaak geborduurd op de borst van een polo, trui, vest of overhemd. In de collectie kun je minimalistische items vinden maar ook items met opdrukken die duidelijker aanwezig zijn. Op die manier is er voor iedereen wel een passend item. Ook zijn de kleur combinaties van Ralph Lauren vaak uitstekend, denk aan de kleur van het logo en de kleur van het item. Het merk heeft een prachtige identiteit.

Wanneer draag je het merk

Je kunt de kleding altijd dragen, het is prima te dragen tijdens het werk op kantoor of in je vrijetijd. Met een pantalon of spijkerbroek, het maakt niet uit. Ralph Lauren is te combineren met vrijwel alle stijlen. Tijdens een gala of het uitgaan zal een polo of overhemd niet misstaan. Ook dit seizoen hebben ze weer prachtige items, van jassen tot broeken en van dassen tot mutsen. Ik zou zeggen neem eens een kijkje in de nieuwe collectie, ik weet zeker dat er een item is die jouw hart sneller laat kloppen.