Geen categorie Huis en tuin

Nieuwe indeling horeca terras

Nieuwe indeling horeca terras

We krijgen een nieuwe indeling betreffende het horeca terras en mijn leidinggevende heeft mij gevraagd of ik hem hier mee wil helpen. Ik ben natuurlijk ontzettend vereerd. Voorheen heb ik een interieur opleiding gedaan, dus een indeling van een horeca terras is voor mij erg leuk plus ik heb er expertise in. Een nieuwe indeling maak je door eerst te kijken wat beter kan met het huidige horeca terras. En ik moet zeggen, er kan heel veel beter. We hebben nu, om eerlijk te zijn, best een gebrekkig terras waar je niet veel mee kan. Daarbij hebben we ook geen terrasverwarming e.d., waardoor het niet altijd even aangenaam is op het terras. Wat wil je als onderneming? Natuurlijk dat je klanten genieten van een aangenaam verblijf, zowel binnen als buiten. Het horeca terras moet dan ook gaan bestaan uit terras verwarming, dat is echt noodzakelijk, verder denk ik dat het goed werkt wanneer we windschermen gaan plaatsen en daarbij is het ook nog eens goed om te kiezen uit een comfortabele zit. Ik zit te denken aan een wisseling van loungebanken en goede tafels en stoelen. Volgende week lever ik het voorstel in. Spannend! vrijstaand terrasscherm