Geen categorie Mode

Nieuw imago met mijn overhemd

Nieuw imago met mijn overhemd

Op een gegeven moment had ik opeens een inzicht en wilde ik mij anders op stellen. Ik weet niet precies waardoor het kwam, maar ik voelde de drang om ‘volwassener’ te worden. Ik besloot mijn leven dus anders aan te pakken. Ergens vond ik het ook wel tijd voor nette kleding, en ik besloot een overhemd te kopen. toen ik de volgende dag rond liep met mijn overhemd, kreeg ik al veel reacties, eigenlijk alleen maar positieve reacties. Ze vonden dat ik er erg leuk uit zag en een betere uitstraling had. Dit was voor mij een reden om vaker in een overhemd te lopen. Dit doe ik nu dus regelmatig, ook ben ik daardoor wat zekerder geworden. Ik wil ook vooral dat mensen op mij leren vertrouwen, voorheen was ik nogal slordig met afspraken, je kon niet echt van mij op aan, dit kon veel ergernis bij andere opleveren. Met mijn nieuwe levensstijl gebeurt dit niet meer, sterker nog, ik ben alle afspraken tot nu toe nagekomen en kan daardoor ook beter een keus maken; als ik weet dat ik iets niet kan beloven, dan zeg ik nee. Vroeger zei ik gewoon te vaak ja op dingen, dit was best een zwakte van mij. Mijn nieuwe imago werpt zijn vruchten af, ik heb beter contact met mijn vrienden en familie en ik voel mij serieus genomen, en andersom is dit ook zo.

 http://www.trendyoverhemden.nl/