Geen categorie Mode

Mijn winterjas is stuk

Mijn winterjas is stuk

Twee weken geleden heb ik een nieuwe winterjas gekocht en die is nu al stuk. Ik baal er zo erg van dat die mooie winterjas nu al stuk is. Natuurlijk ging ik meteen terug naar de winkel, maar daar deden ze heel moeilijk dat ze er niks aan konden doen. Ik had de winterjas nog maar twee weken en ik vind niet dat hij al zo snel stuk kan gaan. Ik ben gewoon door die mensen de winkel weer uitgestuurd, terwijl ze niks voor me wilde doen. Mijn moeder was zo boos, dat ze meteen met mijn winterjas terug ging en ik mee moest. Mijn moeder heeft in de winkel een hele chaos gemaakt en zelfs de baas van de winkel moest erbij komen. Een winterjas die al na twee weken stuk gaat, hoort gemaakt te worden door de winkel en het was echt niet zo, dat ik er wat aan kon doen. Deze winterjas had gewoon een fabrieksfout. Gelukkig was de baas van de winkel wel een stuk fijner om mee te praten. Hij ging rustig kijken wat er stuk was aan de winterjas en hij zei ook dat ik er niks aan kon doen en het inderdaad een fabrieksfout was. Hij heeft toen waar wij bij stonden de twee medewerkers flink aangesproken en die moesten hun excuses ook meteen aanbieden. Ik kreeg daarna een nieuwe winterjas, wel dezelfde, maar nu goed nagekeken en zonder een fabrieksfout.