Geen categorie Overig

Mijn vriend zou de kartonnen dozen regelen

Mijn vriend zou de kartonnen dozen regelen

Ik had geen kartonnen dozen maar ik had ze wel nodig. Ik vroeg aan mijn vriend of hij de kartonnen dozen even wilde regelen, we deden dit project immers samen. Hij zei dat ik er op kon rekenen dat de kartonnen dozen vandaag nog besteld waren, maar dit was niet het geval. In de avond vroeg ik er naar en toen zei hij dat hij vergeten was om de kartonnen dozen te bestellen. Ik moest mijn woede in houden, dit was nu al de zoveelste keer dat hij iets vergeten was. Ik begrijp echt niet hoe dit bij hem in elkaar zit, vooral dat beloven vind ik vervelend, als je belooft dat je het gaat doen, doe het dan ook. Als je van jezelf weet dat je iets vergeet, wees daar dan ook eerlijk over, zeg dat je het misschien vergeet en iemand je er aan moet helpen herinneren. Of zeg gewoon dat je het niet kan beloven. Ik ben toen een keer nog rustig met hem dit gesprek aan gegaan en gelukkig reageerde hij ook mild. Meestal loopt dit uit tot een grote ruzie, daarom ben ik blij dat we er nu rustig over konden praten.