Cadeau's Geen categorie

Mijn personeel verwennen met een kerstpakket

Mijn personeel verwennen met een kerstpakket

Tegenwoordig mag ik van ‘mijn’ medewerkers spreken. Dat blijft nog steeds een beetje raar aanvoelen, gebiedt de eerlijkheid te zeggen. Een jaar geleden zat ik er heel anders bij, werkte ik nog vanuit het studeerkamertje hier in mijn huis en deed ik alle opdrachten in mijn eentje. Maar de dingen zijn veranderd, want mijn bedrijf groeide exponentieel. Ik combineerde dit bedrijf vroeger nog met een andere baan, maar ik heb ervoor gekozen die op te zeggen en me volledig op dit bedrijf te storten. Dat was een goede keus, zo bleek achteraf. Met alle extra tijd die ik erin kon storten, kwam het pas echt goed van de grond namelijk. Binnen vier maanden kon ik een tweede persoon in de hand nemen. Nou ja, kon? Ik moést wel, want redde het niet meer in mijn eentje. En acht maanden na de officiële start heb ik drie extra mensen aangenomen. Nu sta ik voor de schone taak een kerstpakket voor mijn personeel uit te zoeken. Ik vind dit zelf echt heel erg leuk, want kan mijn personeel nu echt even lekker verwennen. Hoe beter je waardering te uiten dan met een leuk en origineel kerstpakket?