Geen categorie Overig

Mijn kinderen en snoep

Mijn kinderen en snoep

ik ben nu moeder van 2 kleine kindjes. Deze kleine dames kunnen echt heel erg genieten van een stukje komkommer, een tomaatje of andere gezonde tussendoortjes. Nu ze allebei naar school gaan veranderd het beeld dat zij van de wereld hebben wel echt een beetje en zo is het bijvoorbeeld vandaag de dag al heel erg normaal dat mijn kindjes om snoep vragen. De eerste keer wist ik echt niet wat ik hoorde en had ik er nog totaal niet bij stil gestaan dat ze ook daadwerkelijk om snoep zouden kunnen vragen. Maar nu ze op school verjaardagen van grotere kindjes meemaken en ook wel bij vriendjes thuis gaan spelen worden ze toch wel geconfronteerd met snoep en op zich is dat natuurlijk helemaal niet erg, ik moest alleen zelf even omschakelen. Omdat ik het dan toch ook wel leuk vind om thuis wat snoep te hebben ben ik via het internet gaan zoeken en zo ben ik uitgekomen op de website van de toversleutel. Op deze website zijn heel veel verschillende soorten snoep te vinden en te bestellen. Wanneer u ook op zoek bent naar snoep dan kan ik deze website zeker aanraden.