Geen categorie Mode

Mijn date en zijn stropdas

Mijn date en zijn stropdas

Ik had laatst een date en ik heb echt nog nooit zo erg mijn lach in moeten houden. Hij had me toch een stropdas om, met hartjes en bloementjes. Ik kon me lach echt niet inhouden, het zag er werkelijk niet uit. We zouden een hapje gaan eten, maar ik zei ja tegen een jongen die er leuk uit zag en nu kende ik die hele jongen niet meer terug. Ik kreeg in het begin zelfs de slappe lach door die stropdas, ik heb echt nog nooit zo’n stropdas gezien. Ik vind het sowieso al niet zo heel mooi staan, maar als je dan ook nog een stropdas draagt met hartje en bloementjes en weet ik het, ja dan is het vragen om problemen. Het was gewoon gênant, ik voelde me alleen al niet fijn door die stropdas. Ik had ook constant het gevoel dat ik in de lach moest schieten. Ik heb de hele avond met spanning gezeten, maar het was wel gezellig. Aan het einde van de avond toen ik naar huis wilde gaan, wou mijn date mij gaan zoenen. Dat was echt limit, ik schoot in de lach en ik kreeg ook nog eens de slappe lach. Ik kon ook niet meer stoppen. Ik heb hem verteld dat hij echt nooit meer die stropdas om moet gaan doen.