Geen categorie Uncategorized

Met de Rompertjes stond ik aan de deur bij de buurvrouw

Mijn buurvrouw is zwanger en ik ben zo blij oor haar dat ik meteen eens op internet ben gaan kijken naar leuke rompertjes. Deze vond ik op de site van lodger.com deze site had ik nog niet eerder ontdekt maar de rompertjes die er op staan zijn zo erg lief en schattig dat ik het even niet kon laten. Misschien kan mijn buurvrouw zelf ook eens op de site gaan kijken want er wordt veel meer dan alleen rompertjes hier op aangeboden. En zo stond ik aan de deur bij de buurvrouw en hoorde ik het verhaal aan van de eerste echo en hoe bijzonder dat allemaal we niet is. Voor mij is het al weer tien jaar geleden en als ik mijn buurvrouw zo hoor praten krijg ik zelf ook dat gevoel weer terug. Ik heb dan ook meteen mijn hulp als oppas aangeboden aan haar. Ik zou het erg leuk vinden om een aantal uurtjes lekker met jullie baby te mogen knuffelen en de fles geven stelde ik voor en daar was de buurvrouw dan ook erg blij mee. Ik hoop nu maar dat zij mijn hulp dan ook snel nodig zal hebben zodra de baby geboren is.