Geen categorie Mode

Lingerie kopen voor mijn vriendin

Lingerie kopen voor mijn vriendin

Ik ga lingerie kopen voor mijn vriendin als verrassing voor haar. Mijn vriendin vind het soms heel leuk om lingerie te krijgen en ik vind dat ze het nu wel verdiend. Ze is namelijk klaar met school en ze heeft het heel goed gedaan. Ik vind lingerie kopen voor mijn vriendin heel erg lastig, omdat ik niet weet of ik wel de goede bh maat heb en welke maat onderbroek ik moet hebben. Lingerie kopen doe je echt niet even zomaar. Ik neem altijd stiekem een bh mee die ze niet vaak aan heeft en dan vraag ik altijd om hulp waar ik naar moet kijken en dan lukt het me altijd wel. In een winkel hangt altijd zoveel lingerie pakjes en delen en nog veel meer. Ik sta ook altijd echt een uur te zoeken in zo’n winkel welke lingerie ik mee zou nemen. Mijn vriendin is heel makkelijk en vind alles eigenlijk wel mooi aan lingerie, zolang ik maar geen kinderachtige lingerie mee neem is alles goed. Gelukkig hou ik daar zelf ook niet van, dus dat zou nooit gebeuren. Uiteindelijk had ik twee verschillende lingerie delen en ik vond ze allebei erg mooi. Ik wist gewoon niet welke ik moest kiezen, dus ik nam ze allebei maar. Nu had ik lingerie en nu moest ik nog een verrassing ervan maken. Ik had ze allebei mooi in laten pakken en mijn kamer vast versiert voor als we later thuis komen, dat ik alleen nog maar snel de kaarsjes aan hoef te doen. Ik ben heel benieuwd wat ze van de lingerie gaat vinden.