Geen categorie Tuin

Liefde voor teak maatwerk meubels

Liefde voor teak maatwerk meubels

Sinds ik mijn eigen smaak een beetje ben gaan ontwikkelen ben ik erachter dat ik in het bijzonder van teak maatwerk hou, in combinatie dan wel met moderne meubelen. Zo vind ik het heel mooi een oude kast of buffetkast in de kamer te hebben staan, mits die gecombineerd is met meubels die minder zwaar aanvoelen, en dan vooral in de figuurlijke zin, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik hou van losse en open constructies, zoals bijvoorbeeld een stalen frame in een stoel die dan bekleed is met leer. Die combinatie vind ik echt prachtig en het maakt de kamer wat ruimtelijker en minder log. Dol ben ik ook op de meubels waar je doorheen kunt kijken, eveneens om de redenen van de ruimtelijkheid te bewaren. Maar teak maatwerk in combinatie met beide eerder genoemde zaken is voor mij ideaal, dat geeft toch de warmte en de stijl in huis die ik altijd heb nagestreefd. Het is pas sinds ik mijn vriend heb leren kennen dat ik zo bewust met het interieur bezig ben gegaan, aangezien hij me daartoe echt ge├»nspireerd heeft vanuit zijn eigen voorliefde voor meubels – hij was het ook die me die liefde voor teak heeft bijgebracht.