Geen categorie Wonen

Klussen met graniet

Klussen met graniet

Samen met mijn vader heb ik een grote hobby gevonden, die we delen. Het is een van de terreinen waarop we elkaar vinden en dat schept een band natuurlijk. Een tijd lang konden mijn vader en ik niet zo goed met elkaar en raakten we behoorlijk verwijderd. Ik hoor dat wel vaker van mijn vrienden, dat ze dat in hun puberteit of vroege adolescentie hadden. Wij zijn er gelukkig doorheen gekomen en hebben elkaar helemaal gevonden. Mijn vader en ik houden beiden namelijk erg van bezig zijn in de tuin, we klussen wat af samen. We hebben al een vijver aangelegd en een heel ontwerp van de tuin gemaakt en uitgevoerd. Momenteel zijn we bezig om tegels van graniet te plaatsen. We hebben deze graniet tegels speciaal uitgezocht om hun karakter, ze zijn echt erg mooi en maken ons plan voor de tuin helemaal af. Nu de tuin van mijn ouders bijna compleet is in de metamorfose is straks de mijne aan de beurt! Dan beginnen we weer helemaal van voren af aan en dat is echt leuk. Zo’n project initiëren en ondernemen is echt erg leuk, en ook als je geen held in tuinieren bent kun je het aan, ik kan het iedereen aanraden!