Kapper

Kapper in Utrecht centrum gevonden en een goede ook

kapper in Utrecht centrum

Kapper in Utrecht centrum gevonden bij toeval. Omdat ik net in deze stad woon, weet ik nog niet echt waar alles zit. Toen ik in de stad liep, kwam ik toevallig bij Salon Beau Rivage aan. Omdat mijn haar toch eens geknipt moest worden, besloot ik om nar binnen te lopen. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam naar mij toe en bracht mij nar een stoel. Zij, de medewerker, bood mij een kop koffie aan en vroeg wat mijn wensen zouden zijn voor mijn haar. Ik voelde me meteen op mijn gemak en vertelde haar mijn wensen. Nu afwachten of het zo wordt zoals ik wil.

kapper in Utrecht centrumDeze kapper in Utrecht centrum is zeker de moeite waard

De kapster van Salon Beau Rivage, ging aan de slag met mijn haar. Toen de medewerkster klaar was zag mijn kapsel er beter uit dan ik had kunnen denken. Zo kon ik echt merken dat de medewerkster goed naar mijn wensen had geluisterd. Ook zag de kapsel er trendy uit. Dit was de kapper in Utrecht centrum waar ik zeker vaker terug zou komen. De kosten viel mij ook erg mee. Daarom alleen al kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog.