Geen categorie Makelaar

Je huis zelf verkopen heb je zelf in de hand

Je huis zelf verkopen heb je zelf in de hand

 

Hoeveel geschokte reacties ik wel niet had toen ik mensen vertelde dat ik mijn huis zelf verkopen wilde, woog nog bij lange na niet op tegen de geschokte reacties die ik achteraf kreeg, toen hen duidelijk werd dat het me binnen een week was gelukt. Mijn geheime recept hiervoor? Duidelijk: schakel geen makelaar in maar ga zelf actief op zoek naar geïnteresseerden. Die zijn er genoeg, geloof me maar. Wat ik deed, eigenlijk meer voor de vorm dan dat ik er fiducie in had, was een advertentie plaatsen op een algemene website voor huizen, waar ik van de vele particulieren natuurlijk veel bekijks kreeg, zo’n 3.000 page views in een paar dagen tijd, maar natuurlijk geen enkele reactie. Ik snap dat dit sommigen de moed in de schoenen doet zinken maar ik heb daar echt niet de tijd voor. Ik nam zelf contact op met een vastgoedinvesteerder, die ik mijn huis aanbod tegen een redelijk bod. Met dat bod kwam deze partij over de boeg en de verkoop was een feit. Het moge duidelijk zijn: in je huis zelf verkopen heb je zelf de hand, zo simpel is het!