Geen categorie Wonen

Ik mistte nog een teak dressoir

Ik mistte nog een teak dressoir

Ik kan me er weinig bij voorstellen maar er zijn echt een aantal jaar voorbij gegaan dat wij geen dressoir hadden. we hadden wel een boekenkast en daarin had ik dan wel wat ruimte voor bijvoorbeeld de administratie maar ik hield altijd spullen waarvan ik vond dat deze toch echt in het dressoir thuis zouden horen. Een dressoir zijn we uiteindelijk wel gaan zoeken omdat ik me er steeds meer aan ergerde. Ik ben gaan zoeken naar een teak dressoir want we hebben de meeste meubels thuis wel van teakhout en daarom zou een teak dressoir de beste aanvulling bieden. bij ons in de regio vond ik maar weinig keus voor een teak dressoir en daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden en zo ben ik uitgekomen op de website van dit bedrijf. Hier vond ik een ruim aanbod van meubelen van teakhout en daar zag ik ook het teak dressoir, precies zoals ik dat in gedachten had. Ik bracht het weekend daarop een bezoekje aan dit bedrijf en heb daar uiteindelijk dit dressoir ook besteld. Ik ben erg blij met de ruimte die ik nu wel heb ik de woonkamer, ondanks dat er een extra meubel bij staat.