Geen categorie Vervoer

Ik maak sinds kort dankbaar gebruik van het taxivervoer

Ik maak sinds kort dankbaar gebruik van het taxivervoer

Sinds wij nu een poosje buitenaf in de natuur wonen, heb ik het hele concept van taxivervoer ontdekt. Voorheen had ik er niet eens zoveel mee namelijk, ik had het gewoonweg niet nodig. Ik woonde midden in de stad, ik denk een jaar of tien lang. Altijd als ik buiten de stad kwam was dat om lekker in de natuur te wandelen en dan ging ik daar op de fiets of misschien een enkele keer met de auto naartoe. Maar nooit maakte ik van het taxivervoer gebruik, en vind je het gek? Ik had immers alles binnen loopafstand daar midden in de stad. Maar dat is allemaal veranderd nu ik buitenaf woon en ik geen goede aansluiting heb op het openbaar vervoer hier. Alleen de bus al is enkele kilometers verderop. Het komt geregeld voor dat ik op zaterdag of zondag even naar de stad ga om bijvoorbeeld een wijntje te doen met vrienden. Dan kun je natuurlijk niet in de auto stappen en met de fiets vind ik het soms echt te ver weg, zeker in de winter als het al vroeg donker is. Dan maak ik dus dankbaar gebruik van het taxivervoer dat er is! http://www.taxivanderborgt.nl/taxivervoer/