Geen categorie Wonen

Hier in huis heb ik rolgordijnen voor elk raam

Hier in huis heb ik rolgordijnen voor elk raam

Als je rolgordijnen voor elk raam hebt, zoals wij dat hebben op de begane grond, dan creƫer je daarmee een heel uniform karakter in je huis. Dat is iets wat als heel prettig ervaren kan worden, zeker bij die huizen waar er genoeg drukte in het interieur al is om juist die sfeer van eenheid te verlangen. In mijn huis heeft het in elk geval enorm geholpen om juist die dingen simpel te houden, om niet overal gordijnen met drukke printjes erop te hangen maar om rolgordijnen voor elk raam te hangen die gewoon wit zijn, zodoende haal ik daarmee toch een beetje de rust terug in huis. Ik ben al druk genoeg in mijn hoofd om ook nog eens altijd maar afgeleid te worden door alles in mijn huis! De rolgordijnen kocht ik bij Bloc Rolgordijnen, waar ik overigens ook nog een paar horren heb aangeschaft voor in de deur naar buiten, die ik in de zomer maar wat graag open hou om de ventilatie een beetje in huis te houden, maar aangezien ik geen behoefte heb aan beesten in huis is dit ideaal voor mij.