Geen categorie Zakelijk

Goede vuurproef op het horeca terras

 

Een maand geleden kocht ik eindelijk een café hier in het dorp over en daarmee is een droom werkelijkheid geworden, een droom die ik al van kindbeen af heb. Vroeger als klein jongetje wist ik immers al dat ik dit specifieke café wilde leiden, dat ik überhaupt een eigen café wilde. Dan zaten we hier op het horeca terras en dan droomde ik allereerst nog over hoe ik dat zelf als ober zou doen, later werd dat steeds concreter en ging het in de richting van echt het runnen van een zaak. Na jaren in de horeca te hebben gewerkt werd me namelijk steeds duidelijker hoe ik het allemaal zelf zou aan gaan pakken, hoe ik zelf sturing zou geven aan een kroeg. Je hebt toch je eigen ideeën over het geheel en zo komt het dat de mijne zich steeds meer in een bepaalde richting ontwikkelden over hoe ik het zelf zou doen. En inmiddels zijn we weer verder en heb ik deze kroeg met terrasschotten eindelijk – vandaag gingen we ook daadwerkelijk open en vanwege het heerlijke weer zat het hele horeca terras gelijk vol, wat een goede vuurproef!