Geen categorie Uncategorized

Goede makelaar Hilvarenbeek

Ik zocht een goede makelaar Hilvarenbeek om het huis te verkopen. Het was namelijk best een complexe zaak, het huis was van mijn vader en toen hij overleed, werd ik automatisch eigenaar van het huis. Omdat ik zelf drie jaar geleden al een aankoop gedaan heb bij een ander huis, was het geen optie om hier in te gaan wonen – in het huis van mijn vader. Ik moest het huis dus verkopen, maar omdat ik het qua regelgeving, met erfenis e.d. het niet helemaal begreep, besloot ik van te voren al een makelaar Hilvarenbeek in te schakelen. De makelaar Hilvarenbeek heeft mij destijds ook geholpen met mijn huis, ik had er dus wel vertrouwen in. Dit resulteerde ook in een positief resultaat, naast het taxeren, plan van verkoop en dergelijke, werd er ook gelijk gekeken of ik een deel van mijn hypotheek kon aflossen met het verkoop van het huis. Bovendien bezit ik – al is het maar eventjes – twee panden, waardoor het belastingtechnisch wel ingewikkeld werd. Maar hier heeft mijn persoonlijke makelaar mij erg goed mee geholpen. Het huis is uiteindelijk verkocht, wat nog best snel ging trouwens, waardoor ik een extra voordeel had. En mijn hypotheek is nu volledig afgelost, plus er is nog geld over om te sparen.