Geen categorie Verzorging

Goed in mijn vel met dank aan de proteïne shakes

Goed in mijn vel met dank aan de proteïne shakes

Als er een dieet is dat ik de lezer van dit blog aan kan raden, dan is het wel het proteïne dieet. In het verleden heb ik diverse diëten gevolgd en over niet elke daarvan ben ik evenzeer te spreken. Ik bestelde voor mijn huidige dieet de proteïne shakes via een webshop en die waren erg goed te drinken, iets wat het lijnen op zich al geen straf maakte. Bovendien mag je altijd weer die proteïne en die eiwitten tot je nemen, en dit zijn de bouwstenen niet alleen voor ons lichaam in de algemene zin maar ook specifieker voor je spieren an sich. Daarom is het echt ongelooflijk dat je dit in grote mate tot je neemt en je dus genoeg energie over hebt in je lijf om er lekker tegenaan te gaan in de sportschool. Ik zit nu denk ik een week of drie aan de proteïne shakes en ik ben een kilo of acht kwijt geraakt. Dit was me met het volgen van andere diëten echt niet gelukt, dat kan ik je wel vertellen. Het is echt lekker weer goed in je vel te kunnen zitten