Geen categorie Zakelijk

Goed gezelschap in de taxi Breda

Goed gezelschap in de taxi Breda

Samen met mijn oma ging ik afgelopen zaterdag een dagje uit. Zij is niet meer goed ter been, dus hoewel ik op de fiets naar haar huis toe ging hoefde ik niet meer te verwachten dat zij haar fiets zou pakken. Ook de bus heeft ze al tijden geleden opgegeven en aangezien ze nooit haar rijbewijs heeft gehaald, besloten we dat we een taxi zouden nemen naar de stad. Dat werd uiteindelijk taxi Breda en wel bij de daar aangesloten taxi Van der Borgt. Mijn grootmoeder heeft wel vaker met deze maatschappij gereden en ik moet zeggen dat ik goed begrijp waarom dat het geval is, de service is er ongeƫvenaard namelijk. Met deze taxi Breda werden we uiteindelijk naar het centrum gebracht, alwaar we verschillende culturele dingen hebben ondernomen samen. We hadden dit dagje al veel langer gepland met elkaar, omdat ik af en toe echt gewoon ruimte vrij moet maken om met haar af te spreken, aangezien we elkaar anders nog echt te weinig zien en spreken. Ik vind het fijn om tijd met haar te besteden aangezien ze zulk goed gezelschap is!