Geen categorie Kunst en cultuur

Glaskunst in het buitenland

Glaskunst in het buitenland

Ik vind glaskunst in het buitenland op één of andere manier veel mooier dan in Nederland. In Nederland doen ze vaak veel te ingewikkeld over glaskunst, maar in het buitenlands veel simpeler en dat vind ik ook veel leuker een mooier. Vaak kun je ook zien in het buitenland hoe ze glaskunst maken, wat ook erg interessant is om te zien. Het lijkt heel makkelijk, maar het is heel lastig en je moet er echt handigheid in hebben. De glaskunst in het buitenland is ook niet zo duur als in Nederland en ik vind het wel leuk om glaskunst te hebben, maar dan moet ik ervoor wel naar het buitenland. Ik neem daarom ook altijd wat glaskunst mee als we op vakantie gaan. Ik heb ook een keer speciaal iets laten maken, ik liet een foto zien aan de man met een foto van onze hond en hij ging met glaskunst onze hond zo goed mogelijk na maken. Het was echt heel mooi geworden en ik was er super blij mee, ook was de glaskunst niet heel duur. In Nederland zou je de volle prijs betalen en je kunt ook niet onderhandelen in Nederland, zoals je dat wel kan doen in het buitenland.