Geen categorie Medisch

Genoeg uit mijn voeding met het proteïne dieet

Genoeg uit mijn voeding met het proteïne dieet

 

Er zijn weleens van die openbaringen in je leven, van die momenten dat je je realiseert, je écht realiseert, dat je zelf iets kunt veranderen. Die ontevredenheid over jezelf kun je ombuigen tot iets waar je kracht uithaalt, tot iets waar je echt iets moois mee kunt doen juist. Ik heb besloten mijn jarenlange onzekerheid en negatieve gedachten over mijn gewicht te transformeren in een goed gevoel over mijzelf. Want als ik dit zelf zover had laten komen, dan kon ik het ook op eigen kracht weer omkeren, het in die zin ongedaan maken. Van die levensles leer je veel meer dan dat dit mij niet overkomen was en ik die eigen doorzettingskracht in mijzelf niet had hoeven aanspreken. Het is daarmee dus een echt leermoment. Ik kan je vertellen dat ik het weliswaar niet hélemaal op eigen kracht doe, want ik volg het proteïne dieet voor die eerste tien kilo’s. Met het proteïne dieet heb ik allerlei handige gerechten uit een pakje. Het proteïne dieet volg ik een poosje en het fijne is dat ik ondertussen mijn energie niet verlies, ik genoeg eiwitten uit mijn voeding haal die mijn lichaam met al het sporten nodig heeft.