Geen categorie Uncategorized

Flexibel werken in de koffiebar

Ze noemen het het flexibele werken, hier op kantoor – weer een of andere nieuwe mode- en bovendien besparingstrend, als je het mij vraagt. Flexibel ben ik kennelijk wel want ik vind het een zegen mijn eigen gang te kunnen gaan. Ik zit eigenlijk altijd hier in de koffiebar op de hoek van mijn huis, want thuis kan ik niet werken. Ik heb het heus geprobeerd maar merk toch telkens weer dat ik afgeleid word door de andere dingen die er nog op stapel liggen – dat is altijd zoveel. Juist hier in de koffiebar merk ik dat ik makkelijk in die focus kom en ik die ook makkelijk vast kan houden, ondanks het geroezemoes om me heen. Ik vind dat juist wel prettig, want in totale stilte zou ik ook niet kunnen werken – gelukkig is het hier in de koffiebar altijd aangenaam gezellig en vol. Bovendien schenken ze hier de beste koffie en dat is ook weleens een leuke afwisseling met die vieze koffie die wij op kantoor voorgeschoteld krijgen. Meestal raak ik bovendien meer ge├»nspireerd van de dingen die ik hier in de koffiebar om me heen zie dan dat ik in dat saaie kantoor zou zitten – het flexibele werken is het dus helemaal voor mij.