Geen categorie Opleidingen

Excel training van AVK

AVK verzorgt Excel trainingen voor beginner tot gevorderde excel gebruikers. Ik was vandaag op hun website aan het kijken naar een excel training voor mezelf omdat ik vaak op Google zoek naar hoe ik bepaalde dingen moet doen in excel. Voor mijn werk gebruik ik excel regelmatig en vind het vervelend als ik dan steeds op moet zoeken hoe ik bepaalde berekeningen maak etc. Zo kwam ik bij AVK op de website om zo mijn kennis te verbreden op het gebied van excel.

Op hun website zag ik dat ze verschillende Excel trainingen geven. Namelijk de volgende Excel trainingen worden er gegeven:

 

  • Excel voor beginners
  • Excel voor gevorderden
  • Excel voor controllers
  • Excel voor financials
  • Excel voor eenvoudige boekhouding
  • Maatwerk rapportages in Excel
  • Optimaal gebruik van Excel voor planners
  • Effectief calculeren voor calculators
  • Routine werkzaamheden programmeren met Excel macro’s en deze zelf leren maken
  • Templates (sjablonen) maken met Excel

Zoals je kunt zien bieden ze verschillende trainingen aan. Ik ben nu in twijfel of ik moet starten met een beginners of een gevorderde Excel training. Ik heb de basis kennis wel, maar misschien mis ik dan nog de punten uit de beginners training die ik nog niet kende. Wat zou jij doen?