eten en drinken Geen categorie

Espressobar gehuurd voor de vierdaagse

Espressobar gehuurd voor de vierdaagse

Elk jaar is zoals jullie weten de vierdaagse en dat is een natuurlijk een groot feest. Ze lopen dan een bepaalde route en langs die route hebben wij een restaurant. Wij hadden toen als idee, om een espressobar te gaan huren voor een dag, omdat ik hoorde dat het zeer lekker is en als dat zo is zal dat best wel goed verkopen. Aangezien ze toch ‘s ochtends langslopen nemen ze het al helemaal. Zoals ik al dacht liep dat dus zeer goed en zeiden mensen dat ze het erg lekker vonden en dat was de bedoeling. Het huren kost niet zo heel duur en als je ziet wat je eruit kan halen is het zeker de moeite waard om eens zo’n ding te huren. Je kan ze ook kopen, maar dat zal ik eerder doen als je veel koffie verkoopt. Volgend jaar weet ik zeker dat ik er weer eentje zal gaan huren en ik hoop dat dat dan nog kan. Zo wil ik jullie bedanken dat ik er gebruik van mocht maken en ik hoop dat jullie er volgend jaar nog zijn! Veel succes verder.