Geen categorie Opleidingen

Effectief muggen bestrijden

Effectief muggen bestrijden

 

Als je net als ik je eigen planten kweekt, dan weet je dus ook net zo goed hoe lastig het is om ongedierte en insecten tegen te gaan. Althans laat ik het zo zeggen, het is eigenlijk niet eens zo lastig, je moet alleen even weten hoƩ. De eerste keer dat ik allerlei muggen rondom mijn planten bespeurde schoot ik in eerste instantie in de paniek en wist ik niet wat te doen. Gelukkig heb ik toen heel verstandig het internet geraadpleegd en vond ik toen bij de Grow Expert al gauw het antwoord. Muggen bestrijden doe je het beste op de natuurlijke manier, althans dat vind ik. Want ik hou er persoonlijk niet van allerlei chemische troep in je planten te gooien als ik uiteindelijk ook weer degene ben die het ook binnen krijgt. Liever bestrijd ik muggen op de meest natuurlijke manier die er indenkbaar is, namelijk met natuurlijke vijanden. In dit geval zijn dat hele kleine, niet met het blote oog waarneembare aaltjes die het probleem bij de kern aanpakken en de larven van de muggen al in het eerste stadium doden. Muggen bestrijden is zo dus wel heel effectief!