Geen categorie Uncategorized

Eerst naar de beautystudio Eindhoven voordat ik aan mijn eerste werkdag begin

Eerst naar de beautystudio Eindhoven voordat ik aan mijn eerste werkdag begin

Ik heb dit jaar een hele vroege vakantie opgenomen omdat ik begin van de zomer ga starten bij mijn nieuwe werkgever. Ik neem het er dus nog maar heerlijk van want er staat een drukke tijd voor mij te wachten.  Ik ga eindelijk iets doen waar ik voor heb gestudeerd en wil mij daarom goed voorbereiden. En ook in mijn persoonlijke verzorging. Ik ga straks afspraken krijgen met eventuele klanten en dan is het belangrijk om er representatief uit te zien. Nu heb ik bij beautystudio Eindhoven een afspraak gemaakt voor een aantal behandelingen die mij een stuk zelfverzekerd op mijn eerste werk dag kunnen laten verschijnen. De beautystudio Eindhoven gaat mijn gezicht, handen én voeten verzorgen. En dat is erg prettig en ook is het fijn om te weten dat deze beautystudio Eindhoven dierproef vrije producten gebruikt wat mij al snel over haalde om voor deze beautystudio Eindhoven te kiezen. Toen ik de afspraak maakte kreeg ik meteen al korting, nou daar werd ik natuurlijk erg blij van. Want wie wil dit nu niet? En omdat de prijs zo mee valt kon ik er dan ook nog een extra behandeling bij oen had ik maar besloten.