Cadeau's Geen categorie

Een wereld van verschil met de sigaretten machine

Een wereld van verschil met de sigaretten machine

Met de tabaksprijzen die steeds duurder zijn geworden, en overigens alleen nog maar duurder zullen worden, heb ik besloten over te gaan op een ander systeem. Ik kocht mijn sigaretten altijd van een bepaald merk gewoon bij de sigarenboer maar tegenwoordig gebruik ik de sigaretten machine. Ik ben trouw gebleven aan mijn merk, koop gewoon een grote bak shag van dat merk. Ik rook precies hetzelfde, alleen koop ik het nu in grote hoeveelheden. Daardoor is het voor mij een stuk goedkoper geworden tegenwoordig. Waar ik voorheen toch echt wel vijftig euro per week kwijt was aan sigaretten ben ik nu met mijn sigaretten machine voor ongeveer twintig euro per week uit. Het roken van zelfgedraaide sigaretten was weliswaar even wennen maar na een paar dagen was ik om en vond ik de gewone sigaretten zelfs niet zo lekker meer, die smaken ineens een beetje slapjes vergeleken bij de zelfgedraaide sigaretten met de sigaretten machine. Het is een wereld van verschil met deze machine, ik hou ineens veel meer geld over en heb nieuwe sigaretten gevonden die ik lekkerder vind dan hetgeen ik voorheen rookte.